По Алексей Петров е стреляно с автомат, а не с

...
По Алексей Петров е стреляно с автомат, а не с
Коментари Харесай

БРУТАЛНО: Трактора е разстрелян с автомат, а не с пистолет

По Алексей Петров е стреляно с автомат, а не с револвер, както се мяташе по-рано, съобщи Нова телевизия. Огънят по Трактора е открит от стрелец с маскировъчни облекла. Петров е бил погубен от патрон, попаднал в окото, твърди източник на Lupa.bg.

Както е известно, нившата барета беше погубен през днешния ден над столичния квартал " Драгалевци ", на пътя, който води към хижа " Алеко ". Той е бил охраняван от трима телохранители, само че те са били на разстояние от жертвата.

Сигналът за стрелбата е получен в Министерство на вътрешните работи в 12,20 ч. Веднага на място са изпратени екипи на полицията, които откриват безжизнено тяло на мъж и ранена жена. Тя е откарана в " Пирогов " в тежко положение. Настанена е в противошокова зала.

Срещу Петров бяха осъществени още два опита за нападение - през 2002 и 2015 година При първия Петров е прострелян в гърдите и крайници с автомат. Така и не стана ясно кой е атентаторът и каква повода за закононарушението. Неофициално се говореше, че става въпрос за почистване на сметки при преразпределението на охраняем и осигурителен бизнес.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР