По адрес на Воля са се изказвали доста идиоти. Това

...
По адрес на Воля са се изказвали доста идиоти. Това
Коментари Харесай

Веселин Марешки: По адрес на Воля са се изказвали доста идиоти

По адрес на Воля са се изказвали много идиоти. Това го оставяме на тяхната съвест. Оценката на българския народ е най-важна за нас. Това сподели водачът на партия "Воля " Веселин Марешки в Народното събрание по време на дебатите за новата енергийна тактика.

Той се обърна към Павел Шопов – „ Не знам съдружният сътрудник дали са обединени патриоти, разединени патриоти или обединени идиоти, само че българският родолюбец не може да се занимава с продажба на българско поданство и не може да се разхожда въоръжен измежду българските жители “.

"Вие ни призовахте по време на гласуването на енергийната тактика да бъдем българофили. Но няма по какъв начин ние да бъдем българофили. Такива могат да са руснаци, албанци, американци и други, които харесват страната ни. Българин, който обича своята татковина се назовава патриот. Можем да използваме и думата „ родолюбец “, в случай че не беше токова очернена “, разяснява Марешки.

Той прикани да защитим българския народен интерес. „ Трябва да се вслушаме в съвестта си и да сме родолюбци, изключително когато натискаме копчето в пленарната зала “, обърна се той към сътрудниците си депутати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР