По 50 сигнала месечно идват в медийния регулатор срещу разголената

...
По 50 сигнала месечно идват в медийния регулатор срещу разголената
Коментари Харесай

Натали Трифонова скоро ще казва времето по пеперудка

По 50 сигнала месечно идват в медийния регулатор против разголената синоптичка, тя подозира кални номера от Никол Станкулова
 

Членовете на Съвета за електронни медии (СЕМ) всеобщо пренебрегват адресирани до регулаторния орган сигнали от възмутени фенове за фрапантно късите поли, с които се явява на екран синоптичката от Би Ти Ви Натали Трифонова, научи „ Уикенд “.

Знойната русокоска изненадващо се оказва най-докладваната в Съвет за електронни медии телевизионна звезда, въпреки да не води злободневно политическо или спортно шоу, а просто да оповестява прогнозата за времето, писа „ Уикенд ”.

Месечно в Съвет за електронни медии постъпват към 30 сигнала за неуместния външен тип, с който Натали Трифонова показва прогнозата за времето рано заран и в обедната осведомителна емисия. Сигнали постъпват и против други синоптички от конкурентната Нова тв, само че неоспорим рекордьор е Натали. Във всички възмутени писма на жители непроменяемо се показва, че минижупите на синоптичката едвам прикриват интимните й елементи и развращават подрастващото потомство. В множеството сигнали се упорства, че Натали Трифонова би трябвало да бъде принудена да се приведе в по-благоприличен тип от Съвет за електронни медии посредством налагане на административни санкции на Би Ти Ви “, признава източник на „ Уикенд “ от администрацията на регулаторния орган.

Множеството възмутени сигнали против разгологъзената рано сурин Натали обаче отиват в „ кръглата директория “, т.е. в кофата. От Съвет за електронни медии сбито отговаряли на сигналите на жители, че регулаторния орган не може да се меси в публицистичното наличие на малките екрани.

Из нюзрума на Би Ти Ви обаче върви горещата клевета, че досегашната новинарка от малкия екран и сегашен член на Съвет за електронни медии Габриела Наплатанова дискретно сложила въпроса за минижупите на Натали Трифонова пред Антон Хекимян. Наплатанова помолила импровизирано Хекимян да удължи „ единствено с два пръста “ късите поли на русокоската поради взрива от сигнали, които феновете пращат против нея.

„ Натали изрично отхвърли да се съобрази с устната рекомендация на Съвет за електронни медии по отношение на дължината на минижупите и тоалетите си. Според нея сигналите идват от завистливи конкурентни синоптички от други малките екрани, които разполагат с финансов запас да провеждат изпращането на голям брой писма против нея в Съвет за електронни медии “, твърди източник на „ Уикенд “ от Би Ти Ви. По всяка възможност визираната съперничка на Натали е Никол Станкулова. В телевизионните среди от дълго време се мълви, че двете най-красиви и одумвани синоптички в страната не могат да се понасят и то освен поради обстоятелството, че работят в конкурентни малките екрани.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР