По 5 бона допълнителен бонус ще получат актьорите от сериала

...
По 5 бона допълнителен бонус ще получат актьорите от сериала
Коментари Харесай

5 бона бонуси за „Полицаите от края на града”

По 5 бона спомагателен бонус ще получат актьорите от сериала „ Полицаите от края на града ”. Звездите от екипа на Маги Халваджиян се облажиха порядъчно около празниците, с помощта на изключителните фотоси, които имаха, научи HotArena .

Комедийните актьори Стефания Колева, Геро, Румен Угрински, Милица Гладнишка, Кристиан Милатинов, Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков ще получат спомагателни коледни добавки, защото им се наложи да снимат съвсем до Рождество.

Парите ще бъдат добавени към главното заплащане, под което са се подписали, написа „ България през днешния ден ”.

Сериалът е акомодация на хитова испанска поредност, която оживява в българската действителност. Сюжетът придвижва феновете в живота и работата на група злощастни служители на реда, които основават доста повече проблеми, вместо да оферират решения.

Голяма част от актьорския състав са звезди от „ Господари на ефира ”. Единствено актрисата Мария Игнатова е отказала да взе участие в поредицата, евентуално поради експоловинката си Димитър Рачков.

„ Това е една доста близка до нас полицейска история. Тя ще събере пред екрана разнообразни генерации. Всички се майтапим с тематиката за полицията, има стотици вицове за служители на реда. В „ Полицаите от края на града ” има всичко от живота – служебни несгоди, неуместни обстановки, другарства, обич, разказани по занимателен метод ”, споделя за кино лентата продуцентът Маги Халваджиян.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР