По 40 лева било плащано на присъствали на протеста на

...
По 40 лева било плащано на присъствали на протеста на
Коментари Харесай

Гюров имал информация за платени протестиращи от Възраждане“

По 40 лв. било плащано на участвали на митинга на " Възраждане " , проведен по едно и също време с този в поддръжка на " Продължаваме промяната " (ПП).

Такива данни бил получил ръководителят на парламентарната група на Политическа партия Андрей Гюров. Той приказва пред медиите преди да се причисли към митинга в поддръжка на кабинета, проведен пред Народното събрание.

" Вървете при другия митинг и ги питайте ", уклончиво отговори Гюров от кое място има въпросната информация и кой тъкмо е плащал на протестиращи.

" Оптимист съм за бъдещето на страната. Погледнете тези хора, събрани тук. Това не са хора, доведени с рейсове, не са получили по 40 лв., с цел да се явят тук. Следващите стъпки ще покажат какъв брой мъчно ще го извоюваме това бъдеще, само че смяната ще се случи ", убеден бе Гюров.
 Рашков не може да удостовери кой заплаща на протестиращите
Рашков не може да удостовери кой заплаща на протестиращите

Но съобщи, че по този начин несъгласните с ръководството работят, с цел да го смъкват

Народният представител изрази още и убеденост - вотът на доверие щял да направи държавното управление още по-силно, тъй като консолидирал обществото в поддръжка на обединението.

Що се отнася до идната парламентарна рулетка - Политическа партия щели да водят диалози с всички депутати . " Това беше единствено една стъпка за отвоюването на страната. Македония беше единствено една димка, която да отвлече вниманието на хората. Истинската причина, камъкът, който обърна каруцата, бяха милиардите за пътища ", добави той.
 Имало инструкции Министерство на вътрешните работи да управлява идващите в София за днешните митинги
Имало инструкции Министерство на вътрешните работи да управлява идващите в София за днешните митинги

От ведомството на Бойко Рашков не разясняват сходни изказвания

Припомняме, че вътрешният министър Бойко Рашков разгласи, че не може да удостовери кой заплаща на протестиращите, макар че позволява митингите против кабинета да са платени, тъй като съперниците му тъкмо по този начин работят.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР