По 19 млн. лева на ден струва това шоу в

...
По 19 млн. лева на ден струва това шоу в
Коментари Харесай

Борисов пресметна: 19 млн. лв. на ден струва шоуто в парламента

По 19 млн. лв. дневно коства това шоу в Народното събрание. Хубаво, че го закриха, тъй като с това шоу щяхме да банкрутираме . Това разяснява министър председателят в оставка Бойко Борисов в профила си във " Фейсбсук " за политическата конюнктура в страната.

" Сега отначало ще похарчим 100 млн. и след едни два месеца още толкоз за президентските избори , когато Европа и светът се чудят по какъв начин обществено слабите да бъдат обезщетени, ние стотици милиони харчим за шоу ", настоя той.

По думите му за разлика от другите, единствено можело да му е мъчително и да е угрижен от това, което следил.
 Манолова: Надлежните органи ще открият истината за ръководството на Борисов Обновена
Манолова: Надлежните органи ще открият истината за ръководството на Борисов

Има прелюбопитни обстоятелства

" Парламентът беше закрит, аз се надявам, че президентът Радев не се гордее с продукта, който една година основава и най-после го изпрати в Народното събрание и разбра какво е направил. Ако не е схванал, още по-лошо ", сподели министър председателят в оставка.

Той за следващ път акцентира, че за тези избори са били изхарчени 150 млн. лв. - за машини за гласоподаване, за ваксини на членовете на изборните комисии. " И за осем работни дни, като разделим, излиза, че работата на тези хора коства 18,750 млн. лв. ", пресметна Борисов.

Той благодари на Народното събрание за измененията в Изборния кодекс, като съобщи: " Ще се постараем още веднъж да сме първи ", както и за ратификацията на съглашението с Румъния за Air Policing.

Премиерът взе участие онлайн във втория ден от срещата на Европейски Съюз в Порто, до момента в който множеството други държавни и държавни ръководители на страните членки участват там физически.
 Борисов вижда сговор за ЦИК - за ръководител ще джуркаме топчета
Борисов вижда сговор за ЦИК - за ръководител ще джуркаме топчета

" Нас не ни интересува пандемията, бе. Какви старания бяха, с цел да се стигне да пристигна тук "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР