По 1000 лева за паркомясто в централната градска част и

...
По 1000 лева за паркомясто в централната градска част и
Коментари Харесай

По 1000 лева за паркомясто в централната градска част Кюстендил

По 1000 лв. за паркомясто в централната градска част и по 600 лв. - за кварталите в Кюстендил ще се заплаща на годишна база, взеха решение общинските съветници. Гражданите ще могат да си закупят място за паркиране на автомобила си пред домовете и блоковете.

Проблемът с местата за паркиране в Кюстендил е сериозен. Има и ситуирани коли по паркингите, които са за обмен, и това е нарушаване на наредбите, разясниха от общината. Въвеждането на платени паркоместа ще сътвори някакъв ред, сподели общинският консултант инж. Огнян Атанасов:

" Ако желаете да си наемете паркомясто, което да е ваше и различен да не може да ви стопира на мястото е 600 лв.. А, другояче, в случай че сте в централната градска част имате при вас паркинг, общински, ще ви коства 1000 лв., с цел да си наемете място за година ".

Напрежение с паркирането има в кв. " Колушко дере ", където м.г. се вършиха поправки по инфраструктурата. В плана обаче не са планувани задоволително паркоместа, а живеещите проведоха подписка дали да се вкара еднопосочно придвижване и да се паркира в дясната страна на платното.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР