По 10 лева за чадър и шезлонг ще плащат туристите

...
По 10 лева за чадър и шезлонг ще плащат туристите
Коментари Харесай

По 10 лева за чадър и шезлонг

По 10 лв. за чадър и шезлонг ще заплащат туристите в Слънчев бряг от идващото лято. Това е цената, с която новият концесионер на централаната линия в курорта е спечелил търга за стопанисване. Тя ще е годна през идващите 20 години, излиза наяве от решението на кабинета. Новият собственик на плажа Слънчев бряг – централен е компания „ РВК1 “. Тя се ангажира да вложи 342 409 лева в запазване на околната среда, дюните и предпазените територии.

Правителството дефинира и концесионер на плажа „ Балчик-централен “. След извършен конкурс завоюва компанията „ Естет Билд“ ООД. Предвидените вложения за възстановяване на образа на плажа в Балчик са в размер на 453 102 лева „ Естет Билд “ ООД се задължава да предлага за целия период на контракта за концесия от 15 година цена за 1 бр. чадър в размер на 9 лева с Данък добавена стойност и цена за бр. шезлонг в размер на 9 лева с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми.

Размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесиите е избран според признатата Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на отчисленията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР