ПНОМ ПЕН, Камбоджа (AP) — The Phnom Penh Post, вестник,

...
ПНОМ ПЕН, Камбоджа (AP) — The Phnom Penh Post, вестник,
Коментари Харесай

Пионерският вестник Phnom Penh Post след епохата на Червените кхмери в Камбоджа ще спре печатното издание

ПНОМ ПЕН, Камбоджа (AP) — The Phnom Penh Post, вестник, учреден през 1992 година, когато Камбоджа се пробва да възвърне стабилността и демокрацията след десетилетия война и безредици, сподели в петък, че ще спре да разгласява този месец в щемпел, последният удар върху намаляващите самостоятелни медии в страната.

The Post е учреден като двуседмичник на британски език през 1992 година По-късно добави издание на кхмерски език и през 2008 година стартира да разгласява всекидневно.

Той написа в сметки в обществените медии, че ще спре да разгласява издания както на британски, по този начин и на кхмерски език до 29 март, базирайки се на спад в приходите от реклама заради стопански спад, обвързван с пандемията, който добави финансови усложнения, породени от разпространяването на обществените медии и други нови технологии.

Един от репортерите, Chheng Niem, разгласява в X, обществената мрежа, която преди се наричаше Twitter, че вестникът ще продължи да разгласява онлайн, макар че вестникът не загатва по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР