Пневмония и измръзване се причинили смъртта на мъжа, намерен в

...
Пневмония и измръзване се причинили смъртта на мъжа, намерен в
Коментари Харесай

Първо в Петел“! Прокуратурата разкри: Мъжът намерен до изкопа на новия булевард във Варна е загинал в отворена шахта от пневмония и измръзване

Пневмония и измръзване се предизвикали гибелта на мъжа, открит в шахта на трасето на новия бул. „ Левски “ във Варна. Това заяви за „ Петел “ изпълняващия длъжността Районен прокурор на морския град Красимир Конов.

Конов добави, че досега още не открита самоличността на починалия мъж, като полицията работи по този въпрос. Не напълно завършена и здравната експертиза, която би трябвало да откри и произхода на контузиите, от които има следи по тялото.

Районният прокурор добави, че към момента се работи и по уточняване на въпроса дали шахтата, в която е открит мъртвия мъж е била оставена отворена или капакът ѝ е бил откраднат. Мястото, където беше намерено тялото в петък, е на пресечната точка на изграждащото се ново трасе на бул. „ Васил Левски “ и ул. „ Георги Пеячевич “ в региона на ромската махала Максуда.

Красимир Конов добави, че чака нови данни от следствието през днешния ден следобяд. Тогава ще бъде избран и наблюдаващ прокурор по случая.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР