Плувецът Йосиф Миладинов не е доволен от представянето си на

...
Плувецът Йосиф Миладинов не е доволен от представянето си на
Коментари Харесай

Йосиф Миладинов: Имам още доста работа, за да стигна елита

Плувецът Йосиф Миладинов не е удовлетворен от представянето си на олимпийските игри и счита, че има доста работа, с цел да стане един от най-хубавите. Това показа 18-годишният гений при завръщането си от Токио. В японската столица Миладинов се трансформира в първия български финалист на Олимпиада в този спорт от 33 години насам и приключи осми на 100 м бътерфлай.

" Прибирам се с усмивка, тъй като това са ми първите олимпийски игри. Щастлив съм. За жал не съумях да направя това, което желая. Не постоянно мога да съм на върха. Исках да подобря моето персонално достижение (50.93 сек), само че не съумях... Не съм обезверен, само че не съм и удовлетворен. Много добре се усещах на първото и второто плуване, мисля, че ми личеше, само че най-после умората ми натежа. Мисля, че имам още много работа, с цел да стигна огромния хайлайф. "

Снимка: Любомир Асенов, LAP.BG

" Влязох във край, което е ужасно. Видях какво е да плуваш с такива плувци на такова равнище. Имам доста неща, които би трябвало да подобря - обръщането ми, старта... там съм доста обратно. Гледам напред. Искам да благодаря на всеки един, който е бил до мен. На цяла България, че стана да гледа този край. Но също по този начин имаше и неприятни мнения, които не знам за какво бяха. Не знам за какво е нужно такова отношение. Отишли сме на Олимпиада, с цел да създадем нещо положително за България. "

" Следващите ми цели? Европейското и международното състезание, а по-късно ще мислим за Олимпиадата в Париж. Какво чакам на Игрите в Париж? Не желая да го мисля, каквото се получи. Зависи по какъв начин върви подготовката. Сега мисля да се варирам повече - да отивам на лагери отвън България, да не се застоявам единствено в София. Надявам се на по-разнообразна подготовка и да се развличам, до момента в който упражнявам. "

Снимка: Любомир Асенов, LAP.BG

" Състоянието на плувните басейни в България? Могат да се подобрят доста неща - постоянно. Басейнът в София е с олимпийски размери, само че има какво да се усъвършенства. Вариант Америка за мен не съществува. Къде ще изучавам? Тук, в България, само че към момента не съм решил къде. ", разяснява още Миладинов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР