Плувецът ни бе избран за спортист № 1 на месец

...
Плувецът ни бе избран за спортист № 1 на месец
Коментари Харесай

Антъни Иванов: Със сигурност ще продължа обучението си в САЩ

Плувецът ни бе определен за състезател № 1 на месец юли в обичайна анкета на Пресклуб " България "

" Благодаря за премията. Надявам се да продължаваме да работим в вярната посока и да реализираме все по-големи триумфи ", това съобщи огромната ни вяра в българското плуване Антъни Иванов.

Той бе определен за състезател № 1 на месец юли в обичайна анкета на Пресклуб " България ", откакто единствено преди месец съумя да се класира за финала на 200 метра бътерфлай на Световното за мъже, а след това 18-годишният плувец добави към това и бронзов орден от планетарния шампионат за юноши и девойки в Индианаполис. Иванов не пропусна да разяснява и изключителната победа на националния ни тим над Швеция с 3:2.

" Гледах мача и доста се веселя, че падна прокобата. Играхме доста добре и считам, че заслужихме успеха. Щастлив съм, че присъствах на срещата ", показа той.

" На нито едно от двете надпревари не съм изпитвал терзание. На Световното за юноши не бях в толкоз добра форма, само че не съм имал душевен проблем и в двете съревнования. Все още не съм избрал университет, само че сигурно ще продължа образованието си в Съединени американски щати. Говорил съм треньорите на няколко огромни университета, от които се интересувам, само че следва да обсъдя със фамилията ми и треньора за точното място, което ще избера ", показа плувецът.

 Таня Богомилова: Пожелавам на Антъни Иванов да стане олимпийски първенец
Богомилова: Пожелавам на Антъни да стане олимпийски първенец

" Има силите да го направи "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР