Плувецът Антъни Иванов вече си е купил самолетен билет и

...
Плувецът Антъни Иванов вече си е купил самолетен билет и
Коментари Харесай

Антъни Иванов: Купих си билет за България, идвам за държавното първенство

Плувецът Антъни Иванов към този момент си е купил самолетен билет и ще дойде за присъединяване в държавното отборно състезание в края на идната седмица, както се беше зарекъл преди време, разкри самият той пред . Антъни се закани, че ще се прибере от Щатите и ще завоюва шампионата със своя отбор Черно море.

От друга страна, преди дни федерацията ни по плувни спортове реши да не му предлага контракт с финансиране за тази година, до момента в който не стане ясно каква глоба ще му наложи Спортният трибунал за пропуснатите допинг инспекции.

Президентът Георги Аврамчев посочи, че Антъни може да взе участие на държавното състезание, стига до тогава да не е оповестена глобата. А за на следващия ден управлението на централата свика конференция, на която да опише " истината за случая Антъни Иванов ".

Плувецът отхвърли и прелиминарен, и следващ коментар на изказванията и дейностите на федерацията, с думите " нямам предпочитание ", а във връзка на предстоящата глоба, добави: " не знам какви са тези неща ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР