Плувецът Антъни Иванов отново използва социалните мрежи, за да изрази

...
Плувецът Антъни Иванов отново използва социалните мрежи, за да изрази
Коментари Харесай

Антъни Иванов: Сърбия строи зали и цени хората, които ги прославят, ние гледаме как да ги пре*бем

Плувецът Антъни Иванов още веднъж употребява обществените мрежи, с цел да изрази мнението си в собствен жанр. Той разяснява положението на българския спорт.

Този път той употребява съпоставяне със сръбския, който е в напредък освен на Балканите и в Европа, само че и в света. На новината, че 50 000 души са посрещнали баскетболистите на съседката ни и Новак Джокович в Белград Иванов реагира с пост във Facebook:

" Сърбите си ценят спортистите, развиват спорта и ни смачкват по всички индикатори. Повече ли са от нас? Колко индивида посрещнаха борците след Световни Титли? Щангистите? Художествената Гимнастика след Токио? Да ви кажа сигурно общо даже не са 50 хиляди. Та ние даже плюем Григор, който е номер 20 в СВЕТА. Сърбия строи зали, бази и цени хората, които ги популяризират. Ние гледаме по какъв начин да ги пре*бем. После се чудим за какво няма спорт в България. Ако ви кажа ние какво вършим с парите отпуснати за спорт отново ще бъда наказан, само че то вие си знаете де, просто никой нищо не желае да направи. "


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР