Плувецът Антъни Иванов обясни как се чувства и какво мисли

...
Плувецът Антъни Иванов обясни как се чувства и какво мисли
Коментари Харесай

Антъни Иванов: Не очаквах толкова лесно да мина през вируса

Плувецът Антъни Иванов изясни по какъв начин се усеща и какво мисли за ковид, откакто стана ясно, че е инфектиран с COVID-19. В момента Иванов е в болница в София, като в утринния блок на Българска национална телевизия съобщи, че всичко с него е наред. Той показа още, че приятелката му също е инфектирана с ковид, само че и при нея болестта минава леко.

" Добре съм. Не съм имал никакви затруднения, всичко е наред. Лекувах се у дома, а по-късно към този момент постъпих в болница, с цел да може въпреки всичко експерти да ми извърнат повече внимание, само че не съм имал никакви проблеми, всичко мина обикновено. Не чаках толкоз елементарно да се мине през вируса. Това, което ни бяха обяснили по малкия екран и това, което аз чаках като вирус изобщо не беше това, което в действителност изкарах. Може би когато се хване в начална фаза, изобщо не е толкоз рисков, колкото в случай че се хване късно, най-вероятно. Но сигурно не е толкоз гибелен и рисков. Никакви други признаци не съм имал (освен температура първоначално - б.р.).

 @@@

Дали съм се заразил на абитуернтския си бал? Не мога да кажа къде съм се заразил. Може да съм се заразил на всички места. Но в действителност има много инфектирани, приказва се, че шефът на учебното заведение, където бяхме на бал, е донесъл болестта, тъй като е бил на отмора в Гърция преди този момент. Не знам кое до каква степен е правилно. Моята другарка също е с позитивна проба, само че и тя няма признаци като мен.

Иванов сподели още, че съгласно него не е имало подценяване на обстановката на самия бал и разяснява гневния си пост в " Инстаграм ", насочен към недоброжелателите му. " Просто видях доста мнения от сорта, че повече няма да плавам, откакто съм бил инфектиран, че вирусът щял да ми навреди на дробовете, на душeвност, на подготовка, на всичко. Но аз имам едан година до Олимпиадата, не мисля, че една или две седмици нетрениране ще са доста огромен фактор. Така или другояче сега изобощ нямаме надпревари.

 Антъни Иванов: Ще се върна по-силен
Просто желаех да се обърна към хората, които, както постоянно в България, търсят неприятното и по какъв начин да приключат кариерата на някого. Когато Григор беше с COVID-19, бе безусловно същото. Просто желая всички да знаят, че няма да приключа с плуването поради температура за един ден. Продължаваме да се готвим за Олимпиадата и се надявам всичко да е наред ", изясни Иванов.

" Плановете ми са да се прибера в Америка и да се приготвям там с треньора и тима ми в университета. През новата година имаме надпревари, мисля, че до края на тази няма да имаме такива. Ще се приготвям там, не мисля въобще да се прибирам тук ", приключи Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР