Плувецът Антъни Иванов обжалва чрез своя юридически съветник Георги Градев

...
Плувецът Антъни Иванов обжалва чрез своя юридически съветник Георги Градев
Коментари Харесай

Обжалване спира наказанието на Антъни Иванов

Плувецът Антъни Иванов апелира посредством своя юридически консултант Георги Градев решението на управителния съвет на Българската федерация плувни спортове за отнемане от спортни права за 3 години и санкция от 2000 лв..

Жалбата е заведена в Административния съд - София - град. Съгласно член 166 от Административнопроцесуалния кодекс това автоматизирано значи прекъсване на осъществяването на административния акт, а точно наказването на Антъни, написа " 24 часа ".

Управата на плувната ни федерация взе решението за него поради серия медийни изяви на Иванов, в които посредством “неверни изказвания, клюки, внушения и обиди той уронва престижа както на БФПС, обособени състезатели, треньори, членове на управителния съвет на централата, по този начин и на спортни институции като Министерството на младежта и спорта (ММС), Българския олимпийски комитет (БОК) и Антидопинговия център ”.

Антъни е в режим на обжалване и на потвърждаването на наказването му от Спортния трибунал в Лозана посредством швейцарски федерален съд. Санкцията е прекъсване на правата за 2 година поради това, че не е бил открит на посочен адрес за неочаквана допинг инспекция 3 пъти.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР