Плувецът Антъни Иванов е бил арестуван в Благоевград за притежание

...
Плувецът Антъни Иванов е бил арестуван в Благоевград за притежание
Коментари Харесай

Плувецът Антъни Иванов е хванат с канабис

Плувецът Антъни Иванов е бил задържан в Благоевград за владеене на канабис, заяви локалното издание " Струма ", като се базира на Министерство на вътрешните работи.

Освен за Иванов, който е със спрени права сега, белезниците са щракнали и за неговия добър другар Борис Панайотов. Той е състезател и курсант в Академията на Министерство на вътрешните работи. В него е била открита стъклена лула с канабис. У Антъни Иванов пък е открит пластмасов гриндер със следи от същото наркотично вещество.

 

Арестът е осъществен през вчерашния ден след обяд при полицейска инспекция в благоевградския квартал " Еленово ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Иванов и Панайотов са предали непринудено общо 0,4 грама канабис.

 

Антъни Иванов призна пред bTV, че е бил арестуван, като посочи, че след час е бил пуснат на независимост и сега тренира в басейна. 

 

Плувецът съобщи, че не е употребявал канабиса, като даже изискал да му създадат тест в Министерство на вътрешните работи, само че му отказали. Той не можа да изясни свястно по какъв начин опиатът е попаднал у него и защо му е бил.

 

" Полицаите споделиха, че става дума за доста малко количество като грамаж, с цел да има някакви съществени последствия върху мен. Питаха ме от кое място е закупен опиатът, само че аз не мога да отговоря, защото не съм направил покупката. Определено неприятна реклама, не е било планувано, не съм желал да направя нещо такова. Стана в миг на уязвимост. Вече скърбя и не желая да се повтаря ", сподели още Антъни Иванов.

 

" Няма да се извинявам за нещо, което се случи тъй като не съм измамник, само че доста неща в медиите са написани много неверно и подвеждащо - написа плувецът в профила си във Facebook. - Въпреки това бих желал да кажа, че не съм арестуван за 24 часа и тази заран бях в басейна. Случая през вчерашния ден беше избран за “маловажен ” от органите на реда и бях пуснат след 1 час поради “смешното ” количество от 0.02 година Разбирам за какво стига всичко това до медиите просто не разбирам за какво се подвига звук за такива неща, а не за съществени такива. Пожелавам ви лек ден. Ето ви и Майкъл Фелпс преди години, само че надали го назовават с такива прилагателни каквито към този момент чух аз. Само в България “тревата ” е дрога, а алкохола си го вършим в мазето ".

 

 

 

Тази заран плувецът си пусна фотография и видео от басейн с часа на първата му подготовка за деня - 7:10.

 

 

 

 

В последните месеци Антъни Иванов имаше редица медийни изяви, в които подлага на критика управата на Българската федерация по плувни спортове (БФПС), както и свои съперници и техните треньори. Преди това той бе лишен от спортни права за интервал от три години точно поради сходни прояви.

 

24-годишният плувец апелира глобата, само че единствено преди седмица жалбата му беше отхвърлена от Общото заседание на БФПС. 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР