Плуващите къщи се закотвиха на езерото Дал, район, популярен сред

...
Плуващите къщи се закотвиха на езерото Дал, район, популярен сред
Коментари Харесай

Плаващите къщи пламнаха в езеро, популярно сред туристите, убивайки 3-ма в Кашмир

Плуващите къщи се закотвиха на езерото Дал, регион, известен измежду туристите.

От Асошиейтед прес ноември 11, 2023, 8:59 AM

СРИНАГАР, Индия -- Масивен пожар в събота погълна няколко дървени плаващи къщи, закотвени в известното езеро Дал в следения от Индия Кашмир и три овъглени тела бяха извадени от останките, споделиха чиновници.

Тримата са били туристи от Бангладеш, които са отседнали на една от изпотрошените плаващи къщи, се споделя в изказване на полицията.

Пет плаващи къщи и няколко колиби, потънали във вода, бяха превърнати в пепел в мощния пламък, който беше сподавен след близо два часа от пожарни коли в Сринагар, основният град в следения от Индия Кашмир, сподели Мир Акиб, чиновник на пожарната.

Причината за пожара се проверява. Акиб сподели, че някои газови бутилки за готвене са избухнали, откакто пожарът е почнал в плаващите къщи, където идват и отсядат туристи отвън Кашмир.

Някои плаващи къщи, закотвени наоколо, бяха отстранени от мястото, сподели полицията.

Разходките с лодка в езерото Дал са доста известни измежду туристите, които също отсядат там по време на визитата си в Шринагар, основният град в следения от Индия Кашмир. < /p>

Кашмир е разграничен сред Индия и Пакистан, откогато английските колонизатори им дадоха самостоятелност през 1947 година И двете страни претендират за Кашмир в неговата целокупност и са водили две войни за контрола му.

Водещи истории

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР