Плуването е прекрасен спорт! Един от малкото, където човек не

...
Плуването е прекрасен спорт! Един от малкото, където човек не
Коментари Харесай

Филип Ромбаут и Lucky Hunt – посланици за плуване с удоволствие и без стрес!

 " Плуването е прелестен спорт! Един от дребното, където човек не може да бъде притесняван по телефона, по имейла си или в обществените мрежи. Чудесна опция да изключиш изцяло и да се погрижиш за здравето си. Елате и плувайте или подкрепете плувците в 5-ото издание на 1000 х 1000 на 31 юли, събота, на Южния плаж във Варна! ", приканват от фондация  Lucky Hunt.

Посланието е на Филип Ромбаут,  ръководител на УС на плувния първенец на България – ПСК " Черно море “ и изпълнителен шеф на " Агрополихим “.  Вече 5 следващи години Ромбаут и фондация Lucky Hunt, годишен мотор и спонсор на 1000 х 1000, подаряват на варненци и гостите на града фантастична страст посредством атрактивното всеобщо преплуване без спортен темперамент 1000 х 1000. И радват участниците с атрактивни изненади.

" Идеята за спортното събитие без аналог в цяла България е точно на Ромбаут. И през годините се радва на необикновено огромен интерес – 1000 м във вътрешността в морето на драго сърце плуват доста фамилии с деца, както и запалянковци от цяла България и чужбина.

Символ на достойнство, цялостна поддръжка на страдащи бездомни животни, любяща грижа и хуманно отношение – това е задачата на Lucky Hunt, която се оглавява от прелестната брачна половинка на Ромбаут – Светлана. Целта на Lucky Hunt e да облекчи страданието на животните, като понижава популацията на бездомните човеци,за да се редуцира броят на животните, които живеят по улиците.

Фондация Lucky Hunt също по този начин е организация, която желае да внесе малко повече " благосклонност " в нашето общество, което от време на време е много нападателно.

" Фондация Lucky Hunt бе основана, с цел да донесе смяна! Изоставени, наранени и преследвани, бездомните кучета са възходящ проблем в цяла България. Те са безпомощни в търсенето на храна, заслон и любяща грижа, също както всяко друго живо създание. Ние работим в тази тенденция и сме уверени, че с хуманно отношение и грижа ще продължаваме да реализираме триумфи “, безапелационни са от фондацията.

Lucky Hunt извършва целенасочена стратегия за ефикасна акция, наречена " Кастрирай и върни “. Тя се реализира в квартали, цялостни с бездо  мни животни, които страдат и могат да съставляват опасност за хората. Това е стабилно решение. То ни разрешава да образоваме и променяме манталитета на обществото. И отрицателното отношение на хората по отношение на животните, които сме разрешили да усилват своята популация безотговорно! “, уверени са от фондацията.

Lucky Hunt дава прелестна опция на децата да преживеят един паметен ден в Lucky Hunt Farm във варненското село Крумово. По време на визитата с изключение на да дарят животните с голяма доза обич, малчуганите ще могат да сготвят обичаната им храна и да се погрижат за тях. За всички искащи да запишат децата си, следете детайлности на фейсбук страницата Lucky Hunt Projects.

Lucky Hunt подкрепя безусловно и хора в потребност. И години наред го прави с голяма доза обич, достойнство и предпочитание.

" Щастливи сме, че оказваме помощ и спасяваме животи! Имаме настоящи стратегии, употребяващи различни лечения за деца със специфични потребности, като Даун, аутизъм, парализа и възобновяване на онкологични пациенти “, споделят от фондацията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР