Плутон влиза в знак Водолей на 21 януари. Преходът в

...
Плутон влиза в знак Водолей на 21 януари. Преходът в
Коментари Харесай

Плутон във Водолей – вибрационно издигане

Плутон влиза в символ Водолей на 21 януари. Преходът в нов интервал постоянно води до смяна в силата в разнообразни области, които могат да обиден значими аспекти от живота ни. Плутон за последно е във Водолей в 1776 година, годината на Американската война за самостоятелност, която донася опустошение, само че и прераждане и нововъведения, събуждайки гения и желанието за деяние.

Плутон е лишен от статута на планета, само че даже и като най-малкото и отдалечено небесно тяло, не трябва да се подценява мощното му въздействие. Това малко, само че мощно небесно тяло е отговорно за някои от най-променящите живота събития. Космическата история, която стартира от този ден, ще продължи да се разпростира и развива през идващите двадесет години, разкривайки дълбоки истини и катализирайки солидни промени както на персонално, по този начин и на групово равнище.

Плутон в астрологията символизира дълбочина, активност и тайнственост, както и огромните цикли на гибел и прераждане или основаване и заличаване. 

Планетата Плутон, астрологически се свързва с всичко, което е обвързвано със " сенчестата страна " – това, което не е осветено, което остава прикрито. Всичко, което нашата съзнателна персона крие от себе си. Но в този момент Плутон ще извади всичко, което е под повърхността на очевидно място, освен на личностно равнище, в случай че ни допре като пренос, само че и на групово равнище, неговата задача ще бъде да " прочисти " нашата действителност. Трансформацията, както на персонално, по този начин и на групово равнище, се демонстрира като остри рецесии, цялостен безпорядък, цялостно заличаване посредством войни, за жалост, на старите властови структури.

Навлизането на Плутон в зодиакалния знак Водолей ще повлече със себе си цяла поредност от събития, свързани с стопанската система, политиката и обстановката на естествените феномени. Нови промени, преструктурирания, появяването на нови закони, нови правила в стопанската система, в регулирането на финансовите потоци и така нататък са изцяло вероятни. 

Икономиката се стреми към цифрови версии на парите. За това се приказва от дълго време, и пристигна моментът, когато тези процеси ще бъдат интензивно осъществени. Във връзка с подобен преход може да има и злоупотреби: появяването на нови типове измами. Естествено, преходът няма да се реализира за една година. Това ще се реализира за дълъг интервал от време: може би десетина или две десетилетия. Светлата страна на Плутон е способността да се осъзнае капацитетът на градивния живот, който е в доста медицински и научни открития, чиито съответни резултати ще са забележими в идващите генерации.

Когато Плутон навлезе във Водолей, това ще сътвори напрегнати аспекти на представителите на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Знаците от закрепения кръст са призвани към еволюция през идващите 20 години. Планетата се движи постепенно, тъй че няма да ви диша от самото начало във врата. Започва вашият развой на филтриране и излекуване към същинското ви Аз. 

През септември Плутон още веднъж ще се завърне в Козирог за известно време, защото става назадничав. Това е последното му завръщане в този знак. Ако имате планети в последния градус, изключително Слънцето, Луната, шефът на първия дом, тогава това ви визира. И също ще се отрази и на тези хора, които имат планети в края на знаците Овен, Рак, Везни, Козирог. Транзитите на Плутон траят най-малко няколко години в персонален и обществен проект, точно тъй като е належащо време, с цел да се направи промяна и реализиране на действителна смяна.

- от 21 януари (във Водолей.) 

Плутон ще е назадничав от 2 май до 12 октомври

- от 2 септември (в Козирог)

- от 20 ноември (във Водолей)

В края на 2024 година още веднъж и дефинитивно ще се завърне във Водолей, където ще остане до 2043 и 2044 година.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР