Плутон е най-отдалечената планета и с най-малки размери. Даже преди

...
Плутон е най-отдалечената планета и с най-малки размери. Даже преди
Коментари Харесай

Ретрограден Плутон и как ще се отрази на всеки от знаците

Плутон е най-отдалечената планета и с най-малки размери. Даже преди време й беше лишен статута на планета. Въпреки това той оказва въздействие върху обществото като цяло.

От 22 април до 1 октомври е ретроградният интервал на Плутон в Козирог, което може да провокира доста хора да претърпят неуспехи в разнообразни сфери на живота, макар че няма да го промени фрапантно. Силата на Плутон ще бъде подсилена от Сатурн, който също ще се движи ретроградно. Заедно тези планети ще доведат до съществени промени в нашия живот.

Плутон носи както личностни промени, по този начин и промени на огромни групи хора или общества. Променената сила на Плутон ще принуди хората да премислят своите цели в живота и силата да търсят нови витални богатства. Ретроградният Плутон може да провокира промени в държавната система и промени в политическите убеждения на обособените хора, както ще се отрази и върху финансовата сфера на обществото.

По-добре е да се употребява това ретроградно време за медитация и работа върху себе си, изчистване на мозъка и премахване на предубеждения, отричане от нездравословни привички. Можете да измененията настройките си. Промените ще доведат до промяна на личността. Всички трансформации ще бъдат за по-добро. Също по този начин ще е потребно да изхвърлите остарели, непотребни неща от вкъщи си. Това е удобно време за преустановяване на нежеланите взаимоотношения, смяна на вида активност, с такава, която ви е по сърце.

Тази дребна планета предизвиква безредици и безредици. По-точно не тя е повода, а катализаторът. По това време са вероятни необятно огромни кръвопролития, смяната на режимите на властта в другите страни. Плутон изважда на повърхността всичко излишно, всичко, което предстои на смяна. Това ще бъде рисков интервал, който ще се нуждае от доста старания, с цел да се сдържат негативните страсти. Това е времето, когато се разсънва вътрешният боец у всеки човек. Може да докара до появяването на нови религии и научни открития. В интервала на ретроградния Плутон ще се появят по-модерни водачи, както и идеологически вдъхновители, които посредством дипломация и взаимно съгласие ще могат да завоюват престиж пред доста хора.

Всеки би трябвало да се трансформира в посланик и да взема решение въпросите по пътя на мирните договаряния. Това се отнася както за политиката, по този начин и за любовта и общочовешките връзки. Ретроградният Плутон може да унищожи и най-искрената обич, в случай че не поискате в точния момент амнистия от обичания човек. Давайте на своите сътрудници и близки хора повече независимост и те ще ви бъдат признателни.

Плутон ще провокира голям брой спорове въз основа на финансово неравноправие, машинация. Не би трябвало да се нарушават главните морални правила поради парите. Ретроградният Плутон задейства всички типове измамници, лъжци и корумпирани хора, които са подготвени да извършат закононарушения в името на облага. Кражбата и измамата от всевъзможен мащаб ще бъдат извънредно рискови, тъй като Вселената няма да остави нищо без внимание. На всеки човек ще бъде раздавано съгласно заслугите. Възмездията ще бъдат неизбежни и доста бързи. Можете да го наречете карма, в случай че предпочитате. Въпреки това вие бъдете деликатни, презастраховайте се и внимавайте доста при сключване на значими документи.

Овен - Ретроградният Плутон ще ви принуди да измененията правилата на живота си. Мнозина ще стартират да си задават въпроса: "Какво желая от живота? ". Да бъдете почтени със себе си е главната ви задача. Ако поставите неправилни цели за себе си, тогава целият ви живот ще се преобърне. Естествено, можете да избегнете това. Честността във връзка с самите себе си е най-хубавият метод за излизане от всяка сложна обстановка в интервала на ретрограда на Плутон.

Телец – Можете да станете зависи от мнението на близките, да ви вълнува какво приказват за вас. По ваш адрес могат да се изсипят в действителност доста обидни думи, само че не би трябвало да вземате нищо от тях на съществено. Вие ще би трябвало да запазите своята вътрешна сила и мощ. Не се поддавайте на импулсивни дейности, тъй като можете да съжалявате по-късно за това. Възмездието на Вселената може да има отсрочен резултат, тъй че в никакъв случай да не можете авансово да разберете къде и по кое време ще посрещнете проблемите.

Близнаци - Ще съумеете да постигнете триумф на всички фронтове по пътя на освобождение от стандартите и пристрастията. Може да се каже, че ще бъде интервал на спорове и битки, множеството от тях вътрешни. Желанието да не допускате хора покрай себе си ще пораства с всеки ден. Ще би трябвало да държите мислите си под надзор, още повече страстите.

Рак – Новите познанства ще са ви от изгода. През идващите пет месеца ще научите доста значими уроци. Учете се от грешките на другите хора и анализирайте своите лични. Намерете нещо, което да ви въодушеви.

Лъв - Вие ще се нуждаете от малко повече съчувствие, до момента в който Плутон се връща обратно. За да избегнете неприятностите, постарайте са да поддържате водачеството и да бъдете почтени с всички. Помощ, основана на благотворителност, ще ви издигне в очите на другите.

Дева – Могат да се обадят остарели ваши комплекси. Има хора, които са подготвени да съсипят проектите ви, тъй че бъдете внимателни и деликатни с хора, които не познавате доста добре. Прекаленото съмнение към по-близките хора обаче може да докара до негативни страсти у тях.

Везни - Ще би трябвало да увеличите енергийните си ресурси посредством своевременна отмора от хората. Уединението ще бъде чудесно средство за лекуване на нервите, тъгата и апатията и против завистливите хора към вас. Много хора ще се опитат да ви очароват, да ви накарат да работите за тях или да инвестирате в тях прочувствено, само че това би трябвало да бъде спряно още в самото начало. Научете се да казвате на хората "не ". В любовта ще им върви повече на тия, които са в развой на търсене на половинката си.

Скорпион - Вашият енергиен капацитет може да нарасне доста. Възползвайте се от всяко предимство. Вземайте най-хубавото и отделяйте всичко излишно.

Стрелец – В живота ви ще има огромен брой събития. Време да предприемете промени. Вселената изисква от вас да бъдете смели, да деянията мощ на духа, мощ на волята и предпочитание да вървите напред.

Козирог – Ще би трябвало да измененията ценностната си система. Не се изолирайте от света по време на ретроградния цикъл на Плутон, тъй като може светът да ви изолира. Постарайте се да изкорените нездравословните си навици.

Водолей - Гледайте здравето си, до момента в който Плутон се движи в противоположна посока. Тази планета може да ви накара да извършите глупави неща, да забравите какъв брой значимо е да бъдете далновидни и да гледате няколко крачки напред. Колкото е допустимо повече почивайте и ограничавате физическите действия. Преумората може да понижи имунитета ви, да ви лиши от шанс за дълго време.

Риби - Вашите правила за живот могат да се трансформират. Учете се от вашите ментори, другари, сътрудници, от съумелите хора, усвоявайте техните привички. За такова образование този интервал е доста потребен. Плутон ще ви оказва позитивно въздействие в този аспект.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР