Пловидвчанин резервира паркомясто пред жилището си в близост до Младежки

...
Пловидвчанин резервира паркомясто пред жилището си в близост до Младежки
Коментари Харесай

Балканска арт инсталация пази паркомясто в Пловдив

Пловидвчанин резервира паркомясто пред жилището си наоколо до Младежки рид. Паркирането в региона е мощно затруднено, по тази причина жителят е решил да подходи с ловкост. С помощта на туба и бидон, практикът е построил затруднение. То идва да подсети на останалите водачи, че това място не е свободно, така че да не си и помислят да паркират там. 
Прочетете още
На същия средновековен принцип господинът работи от години. Още през 2022г., видно от фотоси в Гугъл Maps, индивидът е поставял туби с вода. С времето творчеството в него проговорила и е довела до тази присъща за сезона, само че и за балканския манталитет арт апаратура. 

Колко хубаво би било, в случай че тубата беше цялостна с ракия, а в бидона имаше кисело зеле, мислят си съседи, до момента в който се чудят къде да паркират автомобила си. 

Напомняме обаче, че според наредбите „ нерегламентираното слагане и/или разполагане върху общинска територия на всевъзможни преносими, неподвижни и други загради, знаци, табели, уреди, предмети и други сходни, които затрудняват и/или попречват видимостта, прекосяването, прекъсването, престоя и паркирането на моторните транспортни средства, както и придвижването на пешеходците “ е неразрешено и се санкционира с санкция. Въпреки тенденциозното „ запазване “ на част от улицата, не е ясно дали пловдивчанинът е бил глобен.



 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР