Пловдивското доброволно формирование Пловдив 112 заедно със Съюз на българските

...
Пловдивското доброволно формирование Пловдив 112 заедно със Съюз на българските
Коментари Харесай

ДФ Пловдив 112 заминава на международно учение в Турция

Пловдивското непринудено формирование " Пловдив 112 " дружно със Съюз на българските спасители ще показа България на интернационално обучение в турския град Гьонен. Участието е по покана на Турската избавителна федерация, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Учението ще се организира сред 14 и 17 септември. То съставлява освен обучение, само че и обмяна на опит при трусове. Държавите, поканени в това интернационално обучение са Русия, Китай, Германия, Гърция, Азарбейджан, Румъния и България.

Учението ще бъде оптимално доближено до действителната конюнктура при сходен случай. Ще вземат участие и локалните полиция, жандармерия, армията, пожарна, незабавна помощ, Турския червен полумесец, община Гьонен и други доброволни организации и частни компании.

AKDF (Arama ve Kurtarma Dernekleri Federasyonu) е избавителна федерация, която работи дружно с държавните избавителни институции и работи взаимно с тях при зародили произшествия на територията на Турция.

От своя страна Държавна фирма " Пловдив 112 " изрича признателност на община Пловдив за поддръжката и финансовото обезпечаване на присъединяване на екипа в учението.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР