Пловдивско се къпе по график През последната седмица търпението на

...
Пловдивско се къпе по график През последната седмица търпението на
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Пловдивско се къпе по график

Пловдивско се къпе по график
През последната седмица търпението на хората от няколко села, изпепелени от жегата, се изчерпи и те излязоха на митинг. В момента разгласен режим има за четири села в общините Асеновград, Първомай и Карлово. Кметовете там към този момент издадоха заповеди и оповестиха в кои квартали в кои часове ще тече вода от чешмите заради понижен дебит във водоизточниците.

РЗИ пропагандира работодатели да ваксинират личния състав
Следващият взрив на пандемията от ковид у нас се чака още преди есента. Четвъртата поредна вълна ще бъде провокирана от ​делта разновидността, както стана прочут индийският вариант, който е най-заразен досега. Данните сочат, че той се е трансформирал в преобладаваща разновидност още през първата седмица на юли. Делта коронавирус е открит при повече от половината позитивни проби.

Обезвреждат 40-годишна екобомба на пъпа на „ Кършияка “
Цъкащата в продължение на 40 години екобомба на централно място в кв. „ Кършияка “ най-сетне ще се обезвреди. Дупката на замразения преди 40 години градеж на ул. „ Иван Рилски “, на гърба на пощата - клон 3, може да се запълни и да стане паркинг. Така ще се реши отчасти дългогодишният проблем с паркирането на пъпа на квартала.

Пускат локалите на Асеновградско до 10 август
Усилена работа кипи по локалните платна на Асеновградско шосе и през уикенда, видя кореспондент на „ Марица “. Целта е те да бъдат приключени и пуснати за придвижване до 10 август, разяснява Паун Иванов от компанията строител " Иса 2000 ".

Родители на възпитаници в Житница: Сменете директорката или местим децата в друго учебно заведение
Нови две инспекции търсят истината за дейностите на управлението на школото. До дни се чака решението на Регионалното ръководство на образованието за директорката на ОУ „ Христо Смирненски “ в Житница. Както „ Марица “ писа, родители на 49 деца от учебното заведение и на 6 бъдещи първолачета пратиха тъжби до РУО и МОН с гледище за промяна на директорката Надка Петрова.

Частните жилища за нощувки отвяха хотелите в Пловдив
Апартаментите на хотелски принцип в Пловдив бележат растеж от близо 50% през май, до момента в който при хотелите нарасналото търсене е едвам 18%, сподели инспекция на " Марица ". Броят на местата за настаняване, подлежащи на категоризация, обаче скача двойно за същия интервал.

Двама пловдивчани сграбчиха купи на голф шампионат
Двама пловдивчани сграбчиха огромните награди на ХII голф шампионат „ Дипломати и другари “, който се организира през уикенда в Банско. В историята на надпреварата за повторно най-хубав грос резултат получи предприемачът и създател на „ Роза Импекс “ АД Димитър Георгиев, който е почетен консул на Украйна в България.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР