Пловдивският тенисист Димитър Кузманов публикува силни думи за отбора от

...
Пловдивският тенисист Димитър Кузманов публикува силни думи за отбора от
Коментари Харесай

Мико със силни думи за отбора за Купа Дейвис: Никога не се предадохме, въпреки че някои се опитаха да заличат постигнатото

Пловдивският тенисист Димитър Кузманов разгласява мощни думи за тима от Купа Дейвис. Припомняме, че България загуби от мощния тим на Казахстан с състезател от топ 30 - Александър Бублик с 1:3, само че националите изиграха мощни мачове против по-високо ранкираните тенисисти. 
Прочетете още
Ето какво написа Мико:

Не знам от къде да стартира.

Може би оттова, че този тим заслужаваше този мач, може би оттова, че този тим мина през доста персонални и професионални тествания, може би оттова, че този тим написа история, може би, че този тим опроверга критиците, а може би би трябвало да стартира оттова, че този тим НИКОГА НЕ съдебна експертиза ПРЕДАДЕ!

Като водач на този тим, желая да изкажа голяма признателност към моите съотборници, треньори, доктора и физиотерапевтите. На моето семейство и другари.

Не на последно място към всички, които извършиха до краен лимит централния корт и не стопираха да ни поддържат! На всички деца, които пристигнаха, вие осмисляте всичко!

В живота, както и в спорта падаш, ставаш и продължаваш, тъй като най-после побеждава единствено този, който в никакъв случай не се отхвърля!

P.S доста хора пробваха да заличат постигнатото, доста хора не стопираха да предизвикат и да злорадстват срещу нас, пробваха и да ни разединят, благодаря и на вас, тъй като тази ваша завист ни сплоти още повече!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР