Пловдивският рефер Георги Кабаков и съгражданинът му Мартин Маргаритов в

...
Пловдивският рефер Георги Кабаков и съгражданинът му Мартин Маргаритов в
Коментари Харесай

Отлични Кабаков и Маргаритов при разгров на Цървена звезда н...

Пловдивският рефер Георги Кабаков и съгражданинът му Мартин Маргаритов в тройка с Диян Вълков се оправиха чудесно с балканското дерби от Лига Европа Цървена звезда - ЧФР Клуж. Грандът от Белград реализира голяма преднина в борбата с румънците за място в групите на шампионата, откакто в първата среща ги разгроми с 4:0. Кабаков охлади пристрастеностите с три жълти картона за домакините, а край тъча Маргаритов и Вълков нямаха проблем.

В началото на сезона Цървена звезда обезверено се нуждаеше от светкавицата на някой, който да извади тима от насъбраните проблеми и да го издърпа към повърхността.

Това лице още веднъж беше Милан Павков. Любимецът на публиката на Звезда е напълно друг през това лято. Той получи нов контракт единствено няколко дни преди първия мач с Клуж и беше психически фактор при завръщането на отбора на Деян Станкович към печелившата писта.

A Звезда се нуждаеше, откакто сензационно беше отстранена от Шериф (Тираспол) в третия кръг на Шампионската лига.

Главен арбитър на мача беше номер 1 в българската класация Георги Кабаков, който се оправи чудесно. Още в 5-ата минута сърбите поведоха с 1:0 с гол на Павков, като при офанзивата отдясно имаше и нарушаване, само че българинът даде превъзходен авантаж.

7 минути преди края на първото полувреме Павков лиши топката в центъра на терена, пробяга към 40 метра и подаде надясно на Александър Катай, който влезе в наказателното поле и простреля румънския вратар Гиердиус Арлаускис.

През второто полувреме Ел Фарду Бен Набуан в 68-ата направи 3:0 с глава след центриране от ъглов удар. Мирко Иванич, който асистира за третия гол, вкара за 4:0 в 77-ата минута.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР