Пловдивският районен съд пусна под гаранция от 20 000 лв.

...
Пловдивският районен съд пусна под гаранция от 20 000 лв.
Коментари Харесай

Танцьорката блъснала 10 коли пияна: Нямах пари за такси

Пловдивският областен съд пусна под гаранция от 20 000 лева Габриела Медарова, която в неделя, пияна и под въздействието на опиат, блъсна 10 автомобила с джип „ BMW”, след което избяга от местопроизшествието.

При ареста на 20-годишната жена, работеща като танцьорка в клуб, дрегерът регистрира над 1,3 промила алкохол, а мил чекът - приложимост на марихуана.

Според прокуратурата тя е направила три закононарушения - управлявала е моторно транспортно средство след приложимост на алкохол, както и на наркотични субстанции и е предизвикала по несъобразителност обилни имуществени вреди при ръководство на моторно транспортно средство. За първите две обвинявания дамата може да получи до 3 години затвор .

Пред съда танцьорката се разплака и съобщи, че доста съжалява за случилото се. Тя сподели, че се е качила зад кормилото пияна, тъй като нямала пари за такси, оповестява NOVA.

Освен това стана ясно, че Габриела Медарова е желала да трансферира виновността за случая върху личната си майка . Последната обаче отказала да лъжесвидетелства, че е управлявала джипа.

Габриела изясни, че изпушила една цигара марихуана след произшествето а не преди този момент . Полицаите обаче са открили противоположното.

Адвокатът ѝ разкри че в същата вечер тя е изпила няколко чаши алкохол, защото шефът на нощния клуб в който работи я глобил със 100 лева

Експертиза демонстрира че тя е нанесла вреди на колите за повече от 40 хиляди лв. .

Родителите ѝ дефинираха случилото се като „ неуместна постъпка от нейна страна”.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР