Пловдивският районен съд остави в ареста 48-годишния Ивайло Булгуров, привлечен

...
Пловдивският районен съд остави в ареста 48-годишния Ивайло Булгуров, привлечен
Коментари Харесай

Мъжът, пребил майка си в Пловдив, се е напил със спирт преди скандала

Пловдивският областен съд остави в ареста 48-годишния Ивайло Булгуров, притеглен като обвинен за практикуване на домашно принуждение по отношение на неговата майка Виолета Александрова. Той е лежал в пандиза за ликвидиране и е освободен предварително.
Прочетете още
Днес прокуратурата изиска непрекъснатото му „ задържане под стража ”. Адвокатът Екатерина Бъндева, бранител на Булгуров изиска мярка за неотклонение “подписка ” заради психическото му положение. Според нея не става дума за побой, а за душевен и устен тормоз.

Ден преди побоя той излязъл от клиника, в която се е лекувал от алкохолна взаимозависимост. Там в продължение на 50 дни не е употребявал алкохол. Макар да е имал ограничаваща заповед, майка му го е приютила за няколко дни, като са имали спогодба да се изнеса от нейния дом и да си потърся квартира. Преди побоя, зародил скандал сред двамата и синът почнал да унищожава покъщнината им.

„ Около 50 дни лежах в клиника за лекуване против алкохолизъм. В понеделник се прибрах и преди да стане случая пих етилов алкохол, разводнен с вода и доста бързо ме хвана. Майка ми забеляза, че залитам и това беше повода за абсурда. Пита ме отново ли ще се връщам към алкохолизма, само че аз ѝ обясних, че не съм пил ”, сподели пред съда побойникът.

„ Не се усещам нападателен и желая да си завърша лекуването си ”, добави Булгуров. От думите му стана ясно, че приемането на алкохол, разводнен с вода е един тип терапия предложена му от доктора и това се явява част от лекуването му.

Въпреки претекстовете му, магистратите взеха решаха да му наложат най-тежката мярка за неотклонение.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР