Пловдивският ортопед Панче Димитриев спечели статуетката Модна икона на годината

...
Пловдивският ортопед Панче Димитриев спечели статуетката Модна икона на годината
Коментари Харесай

Пловдивски ортопед стана модна икона на годината

Пловдивският ортопед Панче Димитриев завоюва статуетката " Модна икона на годината " на Националните награди за мода, жанр и шоубизнес. Церемонията се състоя в Морската градина във Варна. Медикът особено се издокара за блестящото събитие с два аутфита - бял пайетен костюм, маратонки с камъни и италиански бижута. Вторият му тоалет бе ослепителен наследник костюм с алена кристална брошка и спортни обувки.

" Да бъдеш фешън икона, е еднакво да бъдеш харесван поради същността ти и твоята еднаквост. Не е значимо дали носите международен бранд, а това да изразите своята характерност и да оставите своя щемпел. Бъдете безстрашни и смели, покажете по какъв начин се “нарушават” разпоредбите в модата ", съобщи Панче Димитриев след церемонията.

Лекарят има номинация за трета поредна година в категорията " Трендсетър " за премиите на " Code Fashion ". Събитието ще се организира на 24 юни. Негови съперници за наградата са певиците Галена и Цветелина Янева, както и коафьорът на Николета Лозанова - Венелин Кондаков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР