Пловдивският окръжен съд остави в ареста Анка (Айше) М., /41/,

...
Пловдивският окръжен съд остави в ареста Анка (Айше) М., /41/,
Коментари Харесай

Окончателно: Айшето остава в ареста

Пловдивският областен съд остави в ареста Анка (Айше) М., /41/, която е подсъдна за малтретиране на осиновената си щерка на година и 10 месеца.

Спрямо ромката е повдигнато обвиняване за осъществено закононарушение по член 131 ал.1 т.4 и т.5а вр. член 128 ал.2 вр. ал.1 от Наказателен кодекс за причиняване на тежка телесна щета, изразяваща се в непрекъснато общо разстройство на здравето, рисково за живота, като действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение върху малолетната С. М. – на 1 година и 10 месеца.

За това закононарушение Наказателен кодекс планува наказване отнемане от независимост в размер от 3 до 15 години.

Пловдивският областен съд показа извода на първоинстанционния съд, че от събраните доказателства може да се образува обосновано съмнение, че Айшето е предизвикала тежките телесни повреди на малолетната си щерка.

Съдът споделя напълно изложената от Районния съд действителна заплаха Айшето да извърши друго закононарушение при мярка, друга от задържане под стража.

Окръжният съд смята, че е налице и действителна заплаха от укриване, защото от данните по делото излиза наяве, че Айшето контактува с лица, които живеят отвън страната и може да се възползва от това.

Определението на Окръжен съд – Пловдив е дефинитивно.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР