Пловдивският общински инспекторат е с нов директор - Асен Стефанов.

...
Пловдивският общински инспекторат е с нов директор - Асен Стефанов.
Коментари Харесай

Асен Стефанов е новият директор на Пловдивския общински инсп...

Пловдивският общински инспекторат е с нов шеф - Асен Стефанов. Той ще встъпи в служба и ще бъде показан на екипа на следващия ден от заместник-кмета по " Обществен ред и сигурност " Йордан Ставрев.

Назначението е със заповед на кмета Здравко Димитров за оптимизация и възстановяване резултатите и качеството на работа на Инспектората.

Асен Стефанов е шеф на ДАНС – Пловдив от 2010 до 2013 година. Преди това в Агенцията работи по линия на финансовата и икономическата сигурност на страната и противопоставяне на интернационалния тероризъм и незаконната миграция. Завършил е Академията на Министерство на вътрешните работи, магистър е по стопанска система от държавния университет в Санкт Петербург.

„ Сигурен съм, че положителната биография и професионализмът на господин Стефанов ще подобрят активността на Пловдивския общински инспекторат изключително във връзка с контрола по обезпечаване на публичния ред, запазване на общинската инфраструктура, чистотата на околната среда, както и при определяне на административни нарушавания “, съобщи заместник-кметът Йордан Ставрев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР