Пловдивският магистрат Добринка Калчева от Апелативна прокуратура–Пловдив е предложена за

...
Пловдивският магистрат Добринка Калчева от Апелативна прокуратура–Пловдив е предложена за
Коментари Харесай

Предложиха магистрат от Апелативна прокуратура-Пловдив за изборен член на ВСС

Пловдивският магистрат Добринка Калчева от Апелативна прокуратура–Пловдив е препоръчана за избирателен член на Висшия правосъден съвет. Вносителите на предлагането показват, че опитът на Добринка Калчева като следовател и прокурор ще има принос за сполучливото ѝ справяне с функционалностите по управлението и контрол върху досъдебните производства и поддържане на правилни връзки с проверяващите органи.

Добринка Калчева има над 24 години юридически стаж напълно в системата на Прокуратурата на Република България. Започва професионалната си кариера през 1999 година като следовател в Окръжна следствена работа - Пловдив. В интервала от 2006 година до 2014 година е прокурор в Районна прокуратура - Пловдив. От 2014 година е прокурор в Апелативна прокуратура - Пловдив, където работи и към сегашния миг.

От прокуратурата показват още, че тя „ познава добре работата на прокуратурата освен в наказателноправен, само че и в административноправен и гражданскоправен аспект, заради присъединяване ѝ в административносъдебния и гражданскосъдебния контрол в Апелативна прокуратура – Пловдив “.

Според магистратите, прокурор Калчева се употребява с безупречна известност, в работата си е кардинална, почтена и умее да отстоява мнението си, заради което показват убеденост, че ще извършва съзнателно отговорностите си като член на Висш съдебен съвет.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР