Пловдивският бизнесмен Огнян Кръстев , който в края на 2016

...
Пловдивският бизнесмен Огнян Кръстев , който в края на 2016
Коментари Харесай

Бизнесменът Огнян Кръстев осъди "Макс Телеком"

Пловдивският предприемач Огнян Кръстев, който в края на 2016 година бе наказан да заплати 325 лв. за фактура от 15 лв., ставайки жертва на колекторска компания, осъди Макс Телеком. Това съобщи TrafficNews.
„ Преди година Макс Телеком са ми надписали една фактура за 15 лв., която неизвестно по какъв начин към този момент е набъбнала до 325 лв.. И сега ми изпращат изпълнителен лист, с който от колекторската компания „ Макс Колект”, която явно е обвързвана с телекомуникационната компания, упорстват да платя. Фактурата ми е начислена откакто аз към този момент съм прекратил връзките си с компанията, върнал съм устройството, а също така никой не ме е предизвестил, че дължа някаква сума. В следствие нямам уведомление и за заведеното дело. Това за мен си е чиста проба изнудване”, разяснява тогава Кръстев. Тогава той апелира изпълнителното дело.

Година по-късно Кръстев към този момент е спечелил делото на втора инстанция. " Смятам, че е значимо сходни спорове да се наблюдават до самия край, тъй като по този метод демонстрираме на хората, че би трябвало да пази правата си и да не се поддават на напън от колектори или други компании " разяснява предприемачът.

Сумата, на която е наказана " Макс Телеком " е 600 лв. - разходи по делото.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР