Пловдивският апелативен съд потвърди изцяло присъдата на Окръжен съд –

...
Пловдивският апелативен съд потвърди изцяло присъдата на Окръжен съд –
Коментари Харесай

Владимир Елдъров и съучастниците му признати за виновни и...

Пловдивският апелативен съд удостовери напълно присъдата на Окръжен съд – Пловдив по отношение на подсъдимите Мартин Поптолев, Милко Доевски, Петьо Пенев, Владимир Елдъров, Светлин Спасов и Радослав Керанов. Те са приети за отговорни в осъществяване на закононарушения в разнообразни форми на съучастничество между тях. Това са палежи на коли и здания, разваляне на автомобил, подготвяне за ликвидиране, кражба и обир.

Наложени им са ефикасни санкции " отнемане от независимост “, както следва: Поптолев - 7 години и 6 месеца, Доевски и Пенев по 4 години, Елдъров – 7 години и 6 месеца, Спасов – 6 години, Керанов – 7 години отнемане от независимост. С присъдата подсъдимият Валери Бодуров е оневинен напълно по повдигнатото му обвиняване за палеж на трактор в с. Зелениково.

Апелативните магистрати не възприеха възраженията на бранителите за позволени основни процесуални нарушавания и липса на доказателства, че подсъдимите са направили действията в които са упрекнати.

Без почитание е оставен и митинга на прокуратурата против оправдателната присъда на Бодуров и настояването за увеличение на наказванията на подсъдимите Елдъров и Керанов. Решението не е дефинитивно и предстои на митинг и обжалване пред Върховния касационен съд.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР