Пловдивският апелативен съд остави в ареста Т. К., който е

...
Пловдивският апелативен съд остави в ареста Т. К., който е
Коментари Харесай

Окончателно: Уличеният в палеж на автомобил във Велинград ос...

Пловдивският апелативен съд остави в ареста Т. К., който е упрекнат в това, че в ранните часове на 30.05.2021г., във Велинград е запалил имущество със забележителна стойност - лек автомобил БМВ.

Колата е благосъстоятелност на компания, само че се ръководи от Д. Г., с който обвиненият бил във влошени връзки поради неуредени финансови проблеми.

Апелативен съд – Пловдив проучва събраните досега доказателства и реши, че вярно Окръжен съд – Пазарджик е приел, че данните обезпечават извода, че обвиненият е съпричастен към обвиняването за палеж на автомобил. Има задоволително гласни доказателства, че потърпевшият е разпознал на записите от охранителни камери автомобила на обвинения, както и него самия. Намерените в дома на Т. К. облекла съответстват с тези, с които е облечено сниманото от камерите лице.

С оглед правосъдното минало на обвинения и неговите девет осъждания до в този момент, съдът реши, че има действителна заплаха при по-лека мярка за неотклонение, той да извърши закононарушение. За това отхвърли като неоснователна жалбата му да излезе под „ домакински арест “ или друга по-лека мярка за неотклонение.

Определението на Апелативния съд е дефинитивно.

Съдебното съвещание се организира посредством видеоконферентна връзка сред ареста, където се намираше обвиненият, и съда, където бяха правосъдният състав и бранителят.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР