Пловдивският апелативен съд издаде Европейска заповед за арест спрямо Ангел

...
Пловдивският апелативен съд издаде Европейска заповед за арест спрямо Ангел
Коментари Харесай

Циганинът, убил двама край Пловдив, избяга в Германия! Там обаче има закони!


Пловдивският апелативен съд издаде Европейска заповед за арест по отношение на Ангел Чавдаров. Установи се, че той се намира на територията на Германия. След задържането му немските правосъдни управляващи позволиха предаването му в България за продължение на наказателното произвеждане против него. Това е първата Европейска заповед за арест, издавана от Апелативния съд в Пловдив. Присъдата е доказана от Върховен касационен съд, влезе в действие и наказването към този момент се изтърпява. 

Вечерта на 18 юли 2015 година към 20.30 ч. подсъдимият срещнал свои другари – единия на 25 година, а другия на 21 година С управлявания от него автомобил " Форд “ тримата тръгнали от Кричим за с. Устина. Поради нахлуване в рискови завои пътят бил сигнализиран със знак, ограничителен скоростта до 60 км/ч. Впреки това подсъдимият се движил със 120 км/ч. Излязъл от завоя и се блъснал челно в идващия отсреща камион " Камаз “. В резултат на произшествието двамата пасажери умряли. 

При разглеждане на делото е открито, че подсъдимият не е посещавал курсове за образование и не има удостоверение за правоуправление. Санкциониран е за ръководство на МПС без нужната дееспособност. Автомобилът, с който е породена злополуката, е закупен няколко месеца по-рано, само че не е регистриран в КАТ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР