Пловдивски огнеборци са действали светкавично, за да извадят от силно

...
Пловдивски огнеборци са действали светкавично, за да извадят от силно
Коментари Харесай

Пловдивски огнеборци разбиха врата, извадиха обгазена баба

Пловдивски огнеборци са работили стремително, с цел да извадят от мощно задименото й жилище 76-годишна пловдивчанка. В резултат на дейностите им животът й е избавен.

Както съобщихме по-рано, малко преди 20 часа нощес, живеещи на улица " Цанко Дюстабанов " в центъра на града усетили остра миризма на пушек, носеща се от приземния етаж в близка постройка и незабавно потърсили помощ. Екип огнеборци от Първа работа пристигнали на посочения адрес. Входната врата на жилището била заключена, а съгласно подателите на сигнала вътре се намирала стара жена. Тя се била надишала с отровен пушек, а от мощния стрес била объркана и дезориентирана, описаха от пожарната.

Мигновено й била оказана животоспасяваща помощ - огнеборците й подали въздух със специфичен извод, който се закачва към техните въздушни апарати. След идването си, екип на незабавна помощ е поел потърпевшата. Вероятната причина за пожара е късо съединяване в контакт.
От пожарната поучават при опция да оказвате всекидневен надзор и да поддържате контакт с по- възрастните си близки и родители, като им напомняте за сигурността им при потреблението на електроуреди.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР