Пловдивската полиция ще дебне абитуриентите за нарушения. За целта е

...
Пловдивската полиция ще дебне абитуриентите за нарушения. За целта е
Коментари Харесай

2-ра вечер балове: Полицията дебне за нарушения

Пловдивската полиция ще дебне зрелостниците за нарушавания. За задачата е обезпечено засилено наличие на органите на реда в регионите на учебните заведения и заведенията.Освен, че ще патрулират, при нужда униформените и ще контролират придвижването на основни кръстовища, по които ще минават колите със зрелостниците.

Стриктният надзор ще бъде обезпечен благодарение на мобилни видеосистеми и механически средства. След култивиране на събраните материали ще се подхващат плануваните в закона наказания по отношение на всички извършители. Може да им бъде формиран акт до 3 месеца след определяне на нарушаването, се споделя в Закона.

Преди началото на баловете пък са осъществени инспекции на увеселителните заведения, където ще купонясват зрелостниците - заведения за хранене, питейни заведения, нощни заведения, клубове и други, като особено внимание е обърнато на пропускателния режим за лица с огнестрелно оръжие, нападателно държание, в нетрезво положение и очевидно използвали наркотични субстанции.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР