Пловдивската полиция ще бъде нащрек за пияни и дрогирани студенти

...
Пловдивската полиция ще бъде нащрек за пияни и дрогирани студенти
Коментари Харесай

За 8 декември: Мощни полицейски хайки за пияни и дрогирани с...

Пловдивската полиция ще бъде нащрек за пияни и дрогирани студенти на 8 декември. Униформени ще има към местата, където ще има всеобщи събирания по случай празника – главно питейни и увеселителни заведения, хижи и туристически комплекси, както и по пътищата, водещи към тях.

По отношение на потребление на общоопасни средства се планува повишен надзор според Закона за оръжията, боеприпасите, взривните субстанции и пиротехническите произведения. Усилени инспекции ще се реализират и за съблюдаване на разпоредбите за придвижване, като акцент се слага върху правоспособността на водачите, вероятно ръководство под влияние на алкохол и опиати. Под прицел ще бъдат и студенти-камикадзета, които хвърчат с висока скорост. 

В навечерието на студентския празник от полицията поучават младежите, които ще поемат на път с колите си през идващите дни, да бъдат деликатни и дисциплинирани зад кормилото, както и да не не помнят, че по време на придвижване не са сами и носят отговорност както за своя, по този начин и за живота на останалите участници.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР