Пловдивската полиция разби канал за разпространение на наркотици. Задържан е

...
Пловдивската полиция разби канал за разпространение на наркотици. Задържан е
Коментари Харесай

Разбиха канал за разпространение на наркотици в Пловдив

Пловдивската полиция разруши канал за разпространяване на опиати. Задържан е турски жител, в който е открит един кг хероин на стойност 90 000 лв..

Той е бил предопределен за разпространяване в квартал "Столипиново ". Това съобщи на конференция шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи старши комисар Йордан Рогачев.

Двама мъже са арестувани за владеене и развъждане на марихуана

По думите му опиатът е закупен от лице от ирански генезис, което също е арестувано. По-късно при осъщественото претършуване и обиск в иранеца, а и на адреса, в който живее са открити много наркотични субстанции - 10 кг амфетамин на стойност 250 000 лв., добави Рогачев.

Уточнено бе, че турският жител е със статут на претендент за емигрант. Осъждан е на 12 години затвор за същото закононарушение, взел участие е в проведена незаконна група за разпространяване на наркотични субстанции, изясни още шефът на полицията, съобщи Българска телеграфна агенция.

Сделката се е състояла на пловдивски бул.. На двамата трафиканти ще бъде желана непрекъсната мярка задържане под стража. Присъдата, която ги чака е от 5 до 15 години затвор и до 100 000 лв. санкция.

Операцията е извършена под надзора на Окръжна прокуратура
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР