Пловдивска учителка е номинирана за приза „Герой на децата“, като

...
Пловдивска учителка е номинирана за приза „Герой на децата“, като
Коментари Харесай

Пловдивска учителка с номинация за „Герой на децата“

Пловдивска учителка е номинирана за наградата „ Герой на децата “, като ще се бори в категорията с още 12 съперници. Наградата е едно от обичайните оценки „ Златната ябълка “, които всяка година Националната мрежа на децата раздава в навечерието на 1 юни.

Пловдивското присъединяване тази година е на преподавателката от ОУ „ Васил Левски “ Калинка Русалова. Тя е посветила живота си на задачата да образова другите. Освен, че обича природата, танците, музиката, срещите с другари и фамилията си, обича и своите възпитаници.

Номинирана е поради това, че умее да ги въодушевява. Учи ги, че наред с работата, която имат да свършт за деня, могат да се занимават и с други забавни неща – да вземем за пример, да обменят хрумвания с други възпитаници. Едно от нещата, които желае да им внуши, е, че има всякакви хора, с всякакви идеали, само че в основата на човешките взаимоотношения е уважението. И че най-важното е да бъдат положителни хора.

Калинка Русалова работи и като учител–доброволец към „ Научи се да даряваш “ от няколко години.

Участва в шерването на положителни практики с сътрудниците от гилдията.

В годините обратно тя бе мотор на самодейност за най-дългото хоро в учебно заведение, което сама поведе в национална носия. Един от нейните класове завоюва наградата за най-усмихнат клас. Активна е в интернационалните планове, които събират в общи начинания деца от разнообразни страни.

Освен в категорията „ Герой на децата “, награди „ Златна ябълка “ ще бъдат раздадени още в разделите „ Училище “, „ Журналист “, „ Община “, „ Благодетел “, „ Детска организация “

Победителите ще бъдат определени с онлайн гласоподаване, което ще продължи до 15 май. Всеки може да прегледа номинациите и да направи своя избор на уеб страницата на Националната мрежа на децата. За 11. поредна година призьорите ще станат ясни в Деня на детето. „ Златната ябълка “ се дава за принос към благосъстоянието на децата и фамилиите у нас.

Във време на международна и световна рецесия задачата на „ Златна ябълка “ е по-важна от всеки път с упоритостта да концентрира вниманието на обществото към хора и организации, които със своята гражданска интензивност поддържат децата и фамилиите, и да разпространяват необятно техния образец, споделят уредниците.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР