PlovdivConf 2023 е с вход свободен за всички заинтересовани –

...
PlovdivConf 2023 е с вход свободен за всички заинтересовани –
Коментари Харесай

Пътуваща IT конференция в Пловдив

PlovdivConf 2023 е с вход свободен за всички заинтригувани – експерти, откриватели, преподаватели и студенти

След извънредно сполучливото издание през предходната година, през актуалната PlovdivConf се завръща още веднъж в Пловдив на идната седмица. Програмата този път е подредена по този начин – празненство, конференция, парти… Накъде по-смислен айляк от това? PlovdivConf 2023 ви чака в конферентната зала на хотел „ Империал ” на 13-и май (събота).

Събитието е техническа конференция, част от IT Турнето – пътуващи из България конференции, инициирани от група запалянковци с поддръжката на софтуерни компании. Освен в Пловдив, тази година IT Турнето ще се организира във Велико Търново, Варна, Бургас и Русе.

Лекциите, на които можете да присъствате по време на PlovdivConf 2023, са с устременост към експерти от практиката, откриватели, преподаватели и студенти, като свежата атмосфера подсигурява опция за основаване на контакти и продан на познания и хрумвания. За всички, които се интересуват от тематиките в програмата, само че няма да имат опция да посетят събитието, ще могат да го проследят онлайн онлайн или да гледат записите на лекциите.

Пре-партито е проведено взаимно с Java Beer и ще се състои в уиски и джин бар „ Сандъкъ “ на 12-и май (петък) с начален час 19.30ч. Мястото е ул. „ Абаджийска “ 8-10, а входът още веднъж е свободен.

Вход свободен. Вижте програмата на https://plovdivconf.com/#schedule

Последвайте ни в обществените медии:

Фейсбук: ITTour | Фейсбук

PlovdivConf 2023 FB event: https://fb.me/e/14qFKL0jD

Twitter: IT Tour (@ittourbg) / Twitter

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/it-tour

YouTube: The IT Tour – YouTube (налични записи от предишни години)
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР