Пловдивчанки тръгнаха по следите на Том Круз и седнаха да

...
Пловдивчанки тръгнаха по следите на Том Круз и седнаха да
Коментари Харесай

Вярвате или не: Ето как две пловдивчанки се натъкнаха на истинската Бионсе

Пловдивчанки потеглиха по следите на Том Круз и седнаха да си изпият коктейлите на плажа – навръх оня божествен остров, на който изгряващият тогава артист върти коктейли във кино лентата „ Коктейл “ - Ямайка. И таман се любуваха на освежаващите питиета на фона на тюркоазеносиньото море и Синята лагуна, когато... нещо притегли погледа им, написа ТрафикНюз.

„ Нещото “ се оказа... Бионсе! В ефирна рокля, естествено, тюркоазеносиня, на 20 метра от девойките, певицата снимаше новия си клип. Бионсе беше сама в лодката, Джей-Зи евентуално се е навъртал някъде в близост. Впрочем екипът на най-номинираната певица на премиите Грами беше много величествен, описаха пред TrafficNews.bg пловдивчанките.



Така вместо реге – въпреки всичко бяха в родината на Боб Марли, двете девойки се насладили на поп музика. И то не на кого да е, а на най-награждаваната изпълнителка на всички времена на MTV премиите – Бионсе! Усещането е било необикновено, а съчетано с живописната природа на тази красива страна, невероятните залези и известните водопади на река Дън... ямайското премеждие на пловдивчанките несъмнено си е коствало.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР