Пловдивчанката Манита Вартан ще представи през ноември България на Международната

...
Пловдивчанката Манита Вартан ще представи през ноември България на Международната
Коментари Харесай

Красива пловдивчанка представя България на Мисис Европа

Пловдивчанката Манита Вартан ще показа през ноември България на Международната сцена на " Мисис Европа ", който ще се организира в Истанбул. 

" Изключително разчувствана съм от идното ми присъединяване като представител на България на интернационалната сцена. Да, подготовката ми тече с цялостна мощ, не тъй като не се усещам задоволително уверена в себе си, а тъй като за мен е чест, дълг и отговорност да се боря за достойното показване на моята татковина. " - споделя миската.

Конкурсът " Мисис Европа " се разгръща в границите на 7 дни, ще има тематични вечери отдадени на дейностите на другите участнички, както и показване на страните им. Големият край ще бъде в 3 кръга на огромна сцена в един от първокласните хотели на Босфора - състезателен жанр, народен костюм и вечерен тоалет. 

Титлата " Мисис " е не просто хубост, а задача и отговорност.  Ще се показват всички страни от Стария континент, както и няколко други. Над 50 страни. 

Роклите за финала сега се изготвят от Румяна Иванова - притежател и дизайнер на фешън къща.

" До последния миг ще заложим на няколко модела, особено направени за мен, като изборът ще се направи в последния миг по мои съображения и тези на екипа ми. Затова няма да издавам детайлности, дано бъде изненада.  Националният костюм ще бъде над 100 годишна достоверна сватбена национална носия, богато окичена със пендари от сребро от родопския район където съм израснала. ", споделя Манита.

Предимството и пред останалите е нейната характерност, както и съчетанието от две култури, поради арменския ѝ генезис. Носи в себе си духа и харизмата на два народа. 

Личната ѝ идея е отдадена на работата с надарени деца от всички националности в България. През последната година журира доста състезания за гении и за хубост на интернационалната сцена - Париж, Атина, Варшава, Барселона.

" Самата аз провеждам сходни събития концерти за гении, като най-мащабния ми план бе състезанието " Принцеса и Принц Юнивърс България ", който е част от веригата на госпожа Меги Савова. ", добавя Манита.

Обича благотворителността и тя е част от живота и доста преди да стане " Мисис България ". Тази пролет се погрижи за цялостната визия на абитуриентки в неравностойно състояние. Организирала е десетки акции за събиране на помощи и средства за нуждаещи се, навестявам сираци и старешки домове. 

През 2022 година Пловдивчанката Манита Вартан печели състезанието " Мисис България Интернешънъл ". Истинска огън жена - надарена и вдъхновяваща, тя владее 6 езика, има две висши образования, приключва Езикова гимназия в Пловдив компетентност испански език, след което Българска лингвистика и е магистър по Психология към Пловдивски университет " Паисий Хилендарски ".

Известно време е гимназиален преподавател. В предишното е била част от две фешън организации закратко, след което напълно се отдава на образованието си. В момента е отдадена на своята кариера като модел и на идеите си работа в тенденция на етническите малцинства, благотворителни акции и надарени деца. През 2023 година Манита печели и купата " Първа дама на България ", за дейностите и по отношение на надарени деца. Лице е на клиника за хубост и регенеративна медицина както и няколко фешън бутика. 

Фенове оприличават Манита на българската версия на Ким Кардашиян.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР