Пловдивчанка за малко не погълна парченце стъкло, докато се храни

...
Пловдивчанка за малко не погълна парченце стъкло, докато се храни
Коментари Харесай

Пловдивчанка едва не погълна парченце стъкло, докато се храни с овесено барче

Пловдивчанка за малко не погълна късче стъкло, до момента в който се храни с овесено барче. Tя се свърза с TrafficNews , с цел да опише неприятната преживелица, през която е минала. Жената твърди, че е останала възмутена от наличието на хранителния артикул.
Прочетете още
В неговия състав са изброени артикули като кокос, стафиди, какаови зърна и овесени ядки. Това обаче напълно не се оказва по този начин до момента в който дамата не усеща корав предмет в устата си.

„ В момента, в който отхапах късче от барчето и започнах да сдъвквам, усетих че в консистенцията му има нещо, което не мога да сдъвча и незабавно се усъмних, че нещо не е наред. Впоследствие отидох до мивката и незабавно изплюх наличието, като се чу рухване на предмет ”, описа тя.



След като се заглежда в него тя вижда, че това не е нито едно от изброените съставки, а стъкло. Към този миг не е ясно дали предметът в действителност е бил стъкло или е нещо, което прилича неговия тип, само че едно е ясно- неговото място не е в продуктите за ястие.

Поглъщането на стъкло е извънредно рисково, защото то може да прореже тъканите ни и да аргументи сериозна зараза.

„ За благополучие парченцето стъкло не попадна в мен, тъй като реагирах бързо, само че провалите можеха да бъдат и съдбовни. ”, сподели дамата.



Производители на барчето са компанията „ Sweet plus ”, които създават най-различни сладки произведения. Няколко пъти направихме опит да се свържем с компанията производител, само че по този начин и не получихме отговор.

„ Смятам, че за случая би трябвало да се сезира и Българската организация по сигурност на храните, а производителите да правят по-голям надзор, тъй като това е неприемливо ”, добави тя.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР