Пловдивчанка, явно с железни нерви, реши да чака автобус от

...
Пловдивчанка, явно с железни нерви, реши да чака автобус от
Коментари Харесай

Пловдивчанка с нерви като желязо чака автобус 80 минути, той така и не дойде

Пловдивчанка, очевидно с стоманени нерви, реши да чака рейс от дадена линия един час и двадесет минути! Да, 80 минути, дамата е стояла на спирката на Панаира, с цел да употребява градския превоз по линия 15, с цел да се прибере до у дома. Това обаче по този начин и не се е случило. Ето и нейния роман, пресъздаден от " Трафик ".

„ Пиша ви, с цел да изкажа какъв брой съм разочарована ОТНОВО. Снощи, 08.02.2018 (четвъртък), в 20:25 часа бях на спирката на Панаира. Там откъдето БИ ТРЯБВАЛО да пристигна рейс 15. Е, несъмнено, до 21:45 подобен нямаше. Нямаше и смисъл да седнал съм повече. Два рейса от същата линия минаха в отсрещната посока. Но този, от който имах потребност по този начин и не се появи повече от час. В работен ден се допуска, че за този период от време, трябваше да минат най-малко 3 автобуса.. да не приказвам, че усърдно преброих, че от другите линии минаха всички по 4-5 пъти. Проверих в уеб страницата, в който има разписанието на автобусите. Там пишеше, че автобусът ще мине след минутка, след 30 минути. Ха, да, но не. Редно ли е парите ни да отиват за заплатите на водачи, които евентуално завършват работа когато си изискат? Докога ще продължава това?”, пита дамата.

Неизпълнението на последните курсове е честа процедура на превозвачите. На процедура обаче те не са в нарушение… Старите контракти, които са в действие разрешава до 90 % осъществяване на курсовете за деня без да има наказания против тях. Така постоянно превозвачите не извършват последните курсове, тъй като няма огромен брой пасажери, а надлежно и дребни приходи.

Градските управляващи подписаха нови контракти с превозвачите, които би трябвало да влязат в действие с електронното таксуване. Според тях превозвачите получават пари единствено на изминат километър и за тях няма да значение дали автобусът е
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР