Пловдивчанка ще трябва да плати 1000 лв. на бившия си

...
Пловдивчанка ще трябва да плати 1000 лв. на бившия си
Коментари Харесай

Окончателно: Осъдиха пловдивчанка, ударила шамари на бившия си приятел

Пловдивчанка ще би трябвало да заплати 1000 лева на някогашния си другар, тъй като му блъснала 2 шамара. Това следва от решението на Пловдивския областен съд по заведеното против нападателката наказателно произвеждане, в което редом бил прегледан и гражданският иск на мъжа. Така втората инстанция удостоверява решението на първата, като повече благоприятни условия за обжалване няма, съобщи glasnews.bg.

Мъжът имал склад за гуми на „ Кукленско шосе “ в Пловдив. След раздялата си двамата били в неприятни връзки и когато на 7 ноември 2019 година дамата намерила колата си без гуми и джанти, решила, че кражбата е дело на някогашния й сътрудник. Съобщила това на извиканите служители на реда и дружно с брат си потеглила към склада. Не разкрила там гумите от пежото си, само че се скарала с тогавашния си другар, блъснала го 2 пъти през лицето, той политнал и паднал, а когато се изправил, го напръскала със спрей. След това си тръгнала.

Работник в склада се обадил в полицията и отзовалите се на мястото униформени обяснили на интонации мъж какво би трябвало да направи. Той си извадил здравно удостоверение на получените леки телесни повреди - зачервяване на дясното око и охлузвания.

Жената не е осъждана и Пловдивският областен съд я освободил от наказателна отговорност, като постановил санкция от 1000 лева, както и да заплати същата сума на някогашния си другар като обезщетение за претърпените болки. Тя обжалвала и поискала да бъде оправдана от Окръжния съд, като изтъкнала, че той може и да се е самонаранил. Показанията на очевидците обаче вършат тази версия нелогична.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР