Пловдивчанка отърва 1000 лева заради отсечен дъб от междублоково пространство

...
Пловдивчанка отърва 1000 лева заради отсечен дъб от междублоково пространство
Коментари Харесай

Пловдивчанка отърва 1000 лева глоба заради отсечен дъб

Пловдивчанка отърва 1000 лв. поради отсечен дъб от междублоково пространство в регион " Източен ", научи Plovdiv24.bg.  Всичко стартира през ноември предходната година, когато мъжът, с който санкционираната с букви К. Т. живеела на семейни начала отсякъл и насякъл дъб. Жената също била на място, само че (както се оправдала пред съда) не тя държала брадвата, а само събирала клоните.

Съседи, станали очевидци на случката, алармирали районната администрация, която установила, че дървото е отсечено без позволение. На идващият месец по случая е инициирана инспекция, чиновници разговаряли със очевидците и по този начин се стигнало до сформиране на акт за административно нарушаване - с дата 23.01.2018, против К.Т. Тя подписала, само че въпреки всичко оповестила, че ще възрази. Дни по-късно внесла възражението си в пловдивския Общински инспекторат. Междувременно - въз основа на формирания АУАН й е издадено и наказателно разпореждане " санкция " за 1000 лв., сочат записките от съда. 

Районните магистрати обаче смята, че от доказателствата по делото изрично се открива, че причинител е не К.Т., а мъжът, с който живее на фамилни начала. Затова и Районният съд е решил, че е безпричинно да бъде глобена помагачката.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР