Пловдивчанка, измамила с 10 бона разведен мъж, че с връзки

...
Пловдивчанка, измамила с 10 бона разведен мъж, че с връзки
Коментари Харесай

Жена ощипа разведен с 10 бона за попечителство

Пловдивчанка, измамила с 10 бона разведен мъж, че с връзки в съда ще му издейства настойничество върху двете деца от брака му, застава пред Районен съд през днешния ден.

П.П.Х. е подсъдима за това, че през октомври 2020 година в Пловдив, откакто е била наказана с влезнала в действие присъда за друго такова закононарушение, измамила Й.Г.Т., че ще му спомага да получи попечителството над двете си деца против 10 000 лв..

Жената макар че е трудоспособна и в положително физическо положение, не работела. Прехранвала се напълно от измами.

Тя отишла на работното място на потърпевшия Й.Г.Т. с цел да му съобщи документи от мъжа, с който живеела и несъзнателно станала очевидец на диалог сред него и някогашната му брачна половинка по отношение на контактите с децата им след развода.

В главата й щракнала исея за нова машинация и тя заблудила мъжа, че може да му спомага по отношение на упражняването на наставнически права върху децата, защото имала доста познанства и контакти.

Заявила, че това можело да стане против сумата от към 10 000 лева, които той трябвало да й даде, а тя щяла да съобщи на „ авторитетни “ хора и юристи със съществени позиции в съда.

Делото е планувано в разпоредително съвещание.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР