Пловдивчанинът Атанас Атанасов стана популярен с безапелационните си 18 поредни

...
Пловдивчанинът Атанас Атанасов стана популярен с безапелационните си 18 поредни
Коментари Харесай

Пловдивчанин ги разби в Последният печели.

Пловдивчанинът Атанас Атанасов стана известен с безапелационните си 18 следващи победи в обичаното предаване на Българска национална телевизия “Последният печели ". С това свое достижение той изравни предходния връх по следващи победи на Мартин Иванов и напълно малко не му доближи да стане едноличен водач в класацията.

В студиото на “Денят стартира " по Българска национална телевизия рекордьорът победител разкри тайната на сполучливата си тактика в телевизионно съревнование, а разкри по какъв начин се основава богата обща просвета.

" Интересът към познанието, което самичък по себе си всеки човек би трябвало да има, води до най-различни познания в паметта. Адреналинът е нещото, поради което се записах в това предаване. Той остана и след записите на предаването. "

" Силните ми области са музика. Определям се като специалист в тази сфера. Нямах тактичност, във всяко предаване импровизирах. Най-важното е човек да остане спокоен. Правила в играта са такива, че шансът играе своята роля ", сподели той
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР